fredag 11. januar 2013

Bok: Utvekslingelev - et skoleår i utlandet

Ville bare tipse om en super bok for deg som allerede har bestemt deg for å være utvekslingelev, og for du som kanskje tenker på det! :) Den heter Utvekslingelev - et skoleår i utlandet og er skrevet av Olav Schewe.

Jeg er ikke akkurat den som leser så mange bøker, men denne er virkelig verdt å lese!
Den inneholder MYE mer enn det som står beskrevet på nettsiden(se nederst i innlegget) og bakpå boka!

På baksiden står det:
"Utvekslingselev - et skoleår i utlandet" er en håndbok for utvekslingelever. Den tar opp aktuelle temaer som kostnader, grunner for å reise, valg av organisasjon og land, forberedelser, vertsfamilien, skolen, hjemlengsel og problemløsning. Den inneholder en rekke praktiske råd og tips og har også en egen del for utvekslingselever som reiser til USA.

Boken en skrevet for å veilede utvekslingselever både før og under oppholdet med det som mål å gjøre utvekslingåret til ett av de beste i elevenes liv. Den egner seg også for andre interesserte, for eksempel foreldre, lærere og rådgivere.

Olav Schewe har selv vært utvekslingelev. Han var den første fra Norge som reiste på elevutveksling til to land i løpet av ett år: USA og Tyskland. Han har dessuten hatt kortere opphold hos vertfamilier i Sveits, Østerrike, Spania, Brasil, Indonesia og Uganda. Han har arbeidet med å forberede tyske utvekslingselever for opphold i USA og har også jobbet som journalist.

Jeg hadde ønsket meg den og fikk den i julegave av mamma og pappa :)
Kan kjøpes HER for kr 216,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hvis du har noen spørsmål er det bare å stille de her, eller du kan bare skriv en hilsen :)